Vi hjälper dig med miljövänliga reklampennor med tryck. 

Miljövänliga kontorstillbehör med tryck

Nästan alla företag använder kontorsmateriel av olika slag. Varför inte slå två flugor i en smäll? Att beställa miljövänliga kontorsprodukter ligger verkligen i tiden, och med det stora utbud som finns idag finns det egentligen ingen anledning att köpa produkter av exempelvis fossil plast.

Att dessutom trycka er logga på kontorsmaterielet skapar en vi-känsla på kontoret. Ni tillhör en gemensam grupp istället för att använda generisk produkter som går att finna på alla kontor. Med er logga eller slogan tryckt på produkterna är det inte heller hela världen om de får fötter och glöms kvar hos en kund eller en samarbetspartner, då produkterna kommer att fortsätta påminna om ditt företag. 

På den här sidan presenteras ett litet utbud bara. Är du intresserad av att fortsätta botanisera bland kontorsmateriel med tryck rekommenderar vi ett besök på vår huvudsida, www.tuppreklam.se/reklamprodukter/miljovanligt/

Du kan också självklart skicka oss ett mail med dina önskemål så gör vi allt vi kan för att hitta en produkt som passar dig, offert@tuppreklam.se.

Läs mer

Färg

Material

Storlek

Produkten har blivit tillagd i varukorgen