Vi hjälper dig med miljövänliga reklampennor med tryck. 

Träd på köpet

När du beställer vissa av våra reklampennor med tryck får du även ett träd på köpet som vi planterar via vår samarbetspartner Treedom. Vårt miljöarbete består av annat än olika certifieringar som mest kräver administration, vi väljer att göra något på riktigt. Du kommer att få en länk till en webbplats där du kan följa just ditt träd. Trädet planteras i ditt företagsnamn vilket gör att alla vet att just ditt företag har valt att köpa pennor med tryck som är klimatkompenserade. Sprid gärna länken och visa på ditt företags CSR-arbete, på riktigt. 

Förutom att träden absorberar koldioxid har ofta träden flera andra nyttiga egenskaper, vissa försörjer byarna med livsmedel och därigenom ekonomisk utveckling, medan andra huvudsakligen är till för miljöskydd. Vill du läsa mer om vilka träd vi arbetar med idag så hittar du den information på vår huvudsida (öppnas i nytt fönster). 

När du beställer minst 5.000 st pennor (vissa undantag finns, exempelvis gällande vår överstrykningspenna där det är endast 2.500 st) av några av de nedanstående modellerna får du ett av dessa träd automatiskt. Har du önskemål om ett visst träd, säg gärna till vid din beställning så gör vi allt vi kan för att du ska få just den trädsort som du önskar. Vill du ha mer information kring vårt miljöarbete, kontakta oss gärna!

Våra träd som vi hittills har planterat går att hitta på denna länk. Om du klickar på ett av träden så får du se ett exempel på den sida och länk som du kommer att få när vi har planterat ett träd i ditt företagsnamn.

Vill du beställa även andra klimatkompenserade profilprodukter med tryck där du också får träd på köpet? Besök gärna vår huvudsida, www.tuppreklam.se/reklamprodukter/klimatkompenserat/ (öppnas i nytt fönster). 

Läs mer

Färg

Material

Modell

Bläckfärg

Utseende

Funktion

Stift

Bläck

Produkten har blivit tillagd i varukorgen