Vi hjälper dig med miljövänliga reklampennor med tryck. 

Miljövänliga reklampennor med tryck

Pennor med eget tryck - världens mest använda verktyg. I över 5000 år har vi människor haft hjälp av pennor i vårt dagliga liv. Oavsett om du arbetar på kontor, är läkare eller byggare; vitt skilda yrkesgrupper - så är pennan något av de mest frekvent använda verktygen någonsin. Det är också världens vanligaste reklamprodukt. I genomsnitt byter en penna med eget tryck ägare mellan 7-8 gånger. Pennan är en självklarhet när man reser, oavsett om det är arbetsrelaterat eller privat och det är alltid den närmaste pennan man packar ner. Försäkra dig om att det är ditt företags pennor som alltid finns till hands. Det är bevisat att pennor i marknadsföringssyfte är en av de mest effektiva formerna av marknadsföring. Hur många tidningsannonser kommer du ihåg när du tänker efter, och hur många pennor du har haft i ägo kommer du ihåg? Sannolikheten är stor att pennor med egen design är enklare att återge.

Att pennor med eget tryck äger en funktion spelar stor roll. Studier har visat att 79% tenderar att plocka på sig pennor de har fått gratis. Det är ingen tvekan om att pennor med eget tryck gör skillnad.

Vi trycker pennor i alla möjliga färger och material, välj det som representerar ditt företag bäst. Miljö är alltid en viktig aspekt så varför inte erbjuda en penna tillverkat i återvinningsbart material såsom bamboo eller organisk bioplast. Vi har också pennor som redan är återvunna som till exempel rABS, rPET och papper. 

Letar du efter en produkt som du inte kan hitta? Tveka inte att kontakta oss, offert@tuppreklam.se.

 

Vilken penna är då bäst för miljön?

Om man tittar på de tre viktigaste parametrarna, tillverkningsland, material och refill, så blir en europaproducerad penna av återvunnet material med en stor refill som ger extra många meters skrift det absolut bästa valet, både för miljön men också för exponering av din logga.

 

Vill du engagera kunden mer än att bara ge bort en penna?

Många av våra pennor går att beställa i många olika färger. Beställ gärna olika färger av samma pennmodell och dina kunder kommer omedvetet att välja den penna som har en färg som tilltalar dem. Då har du aktiverat kunden redan vid utdelningen och pennan kommer troligtvis att uppskattas ännu mer av mottagaren. Så länge som det är samma tryck och samma tryckfärg går det oftast bra att mixa pennans färger. 

Läs mer

Färg

Material

Modell

Bläckfärg

Utseende

Funktion

Stift

Bläck

Produkten har blivit tillagd i varukorgen