Vi hjälper dig med miljövänliga reklampennor med tryck. 

Miljövänliga reklampennor med tryck, det är vi.

Miljöpennan är ett varumärke ägt av TUPP reklam. Vi är modernt företag med gamla anor, vi startade redan 2002 av David Eriksson som är ett go-to namn inom industrin. Miljöpennan är roten ur idén om ett alternativ till marknadsföring som inte är på bekostnad av vår natur. Alla produkter i vårt sortiment är noga utvalda med en hållbar produktion i åtanke - något vi alla måste förhålla oss till. Eftersom vi är anslutna till Förpacknings- och Tidningsinsamlingen betalar vi miljöavgifter på alla produkter.

 

 

Alla våra pennor med tryck håller högsta kvalitét. Du vill självklart inte förknippa ditt varumärke med en dålig produkt, det kan ge en motsatt effekt. Vi har valt ut, valt bort, testat och använt våra produkter under lång tid så att vi kan garantera att det du beställer kommer göra dig, dina kunder och anställda nöjda. Det är lika viktigt för oss som det är för dig, det är ju trots allt vår kvalitétssäkring det handlar om.

Den största produktionen har vi i Europa där vi trycker din logga på den produkt du har valt. Du kan alltid se vid produktbeskrivningen var din penna tillverkas för att kunna göra ett aktivt val. På det sättet stödjer du en mer lokalt producerad reklam än Asien som idag är mest förekommande, och minskar därför långa transportsträckor. Vi är unika i branschen som presenterar våra priser helt transparent. Branschstandard är att dela upp priset på plåtar, extrafärger och startkostnader så att det särskiljs vilket betyder att priset du ser i katalogen inte blir detsamma som priset du betalar. Hos Miljöpennan är det enda som tillkommer utöver priset du ser på vår hemsida endast frakt och moms. Vi har eliminerat överraskningar och ger dig priset du faktiskt betalar, helt utan krångligheter.

Innan din order är lagd får du alltid en digital korrektur av de produkter du önskar. Vill du titta och känna på produkterna så skickar vi gärna ut provexemplar till dig. Vi är ett oberoende företag utan kopplingar till stora kedjor eller multinationella bolag vilket gör oss väldigt flexibla. Har du bråttom så försöker vi alltid att lägga vi din order på prioritet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen