Vi hjälper dig med miljövänliga reklampennor med tryck. 

Miljövänliga block och skrivböcker med tryck

Teknik i all ära, men vi vet alla att inget slår enkelheten i att snabbt kunna ta upp en penna och papper för att fort skriva ner namn, telefonnummer och att-göra- listor. Samma tid som det tar att öppna upp en app på iPad så har du redan listat det ni kom överrens om på telefon. Ofta är det anteckningar för dig själv, och i andra fall är det minnesnoteringar till en kollega och kund eller en snabb skiss av en ny produkt eller design du har i åtanke.

I över 35 år har självhäftande block varit lika självklart på kontoret som pennan. Antecknings- och skrivböcker köper ni ändå in, så varför inte ta möjligheten att trycka er logga på och samtidigt bygga ert varumärke. Anteckningsblock med eget tryck skapar samhörighet på kontoret, ni ingår i en unik grupp, vilket ökar motivationen och “vi-känslan”. Det finns inget som är så uttrycktslöst som att använda generiska produkter i bara vitt papper. Anteckningar och notiser är dessutom något man brukar delar med sig av och därigenom ökar exponeringen för ditt företag - ju fler kanaler desto bättre. Block med tryck gör inte bara nytta när de används, det är också en bra påminnelse när de står på bordet. Ge bort som give-aways eller låt anställda använda i arbetet. Gäster på hotell och konferens förväntar sig också ha tillgång till anteckningsblock.

Vi har block med eget tryck i olika storlekar och former. Välj pärmar i återvunnet papper eller snygga designer i kork. Se ut det som passar ditt företag och syfte bäst. Stora storlekar för skisser och mötesanteckningar, små för snabba notiser bredvid telefonen, möjligheterna är oändliga. Tryck din logga, slogan, kontaktmöjligheter eller kanske ett väl valt citat och gör läsaren glad på samma gång.

Läs mer

Färg

Material

Bläckfärg

Storlek

Papper

Produkten har blivit tillagd i varukorgen